Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Pivot Getal

Pivot strategie – de basis van veel roulette systemen

Een van de oudste speelstrategieën van het roulette spelen is de pivot strategie. Het vormt de basis van veel andere roulette systemen en wordt door heel wat slimme gokkers gebruikt. Met deze strategie of methode vergroot je je kansen op constante winsten en maak je gemakkelijk de juiste keuze waar je op moet inzetten. Maar voordat je dit roulette systeem gaat gebruiken, moet je natuurlijk eerst precies weten hoe deze strategie werkt.

Het idee achter de pivot strategie

De pivot strategie bij het spelen van roulette gaat uit van de zogenoemde "Law of the Third". Dit is gebaseerd op een natuurwet die het volgende beschrijft: van de 36 nummers die voorbijkomen, zullen er slechts 24 verschillend zijn. Volgens deze strategie is het nummer dat valt dus eigenlijk helemaal niet zo willekeurig als je zou denken. De kans dat je verliest is volgens deze wet ook minimaal. Het enige dat je moet doen is wat tijd uittrekken om vooraf de roulette tafel (en dan met name de nummers die vallen) in de gaten te houden. Valt er een nummer voor de tweede keer, dan wordt dat je pivot getal. De volgende 36 beurten ga je dan op dat nummer steeds inzetten.

De pivot strategie in de praktijk

Ga zelf ook eens aan de slag met de pivot strategie en kijk of dit roulette systeem voor jou goed werkt. Eerst ga je het roulettewiel een tijdje goed in de gaten houden en je noteert het getal van elke spin. Zie je in deze serie een nummer voor de tweede keer voorbij komen? Ga dan bij de volgende beurt inzetten op dit getal. Dit doe je maximaal 36 keer. Is het getal dan niet nog een keer voorbij gekomen? Accepteer dit verlies (van 36 inzetten) en begin het proces opnieuw door te zoeken naar je nieuwe pivot getal. Behaal je eerder al een keer een winst doordat je pivot getal viel, kies dan ook weer voor een nieuw pivot getal. Uiteraard is je winst het hoogste als jouw getal snel valt.

Verdubbel je kansen met de pivot strategie

Ben je al wat meer ervaren in het spelen van roulette? Om het nog interessanter te maken (en je kansen te vergroten), kun je ook al gaan inzetten op een nieuw pivot getal als je eerste getal nog niet gevallen is. Op het moment dat het tweede getal ook voor de tweede keer gevallen is aan de roulette tafel, ga je ook vanaf de volgende beurt op dit getal inzetten. Komt er later een derde getal bij, dan kun je uiteraard ook op dat getal verder gaan. Het kost je misschien wel even wat extra oplettendheid, maar het maakt het online roulette spelen wel stukken leuker!

Top