Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Telecazino roulette met telefoon betalen

Roulette met telefoon betalen

Wist je dat je als je online roulette gaat spelen ook de mogelijkheid hebt om te betalen met je telefoon? Met behulp van Telecazino is het heel eenvoudig om met je mobiel via een 0900-nummer geld te storten op je spelersaccount. De kosten bedragen €0,80 per minuut of €1,30 per gesprek.

Registreren bij Telecazino

Om bij Telecazino te kunnen spelen, zul je je eerst moeten registreren door een account aan te maken. Vervolgens log je op de site in op het gamepanel, waarna je de mogelijkheid krijgt om geld te storten op je rekening. Het unieke aan Telecazino is dat je geld kunt storten met behulp van je telefoon. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

Fiches betalen via je telefoon

Om fiches te kopen bel je naar het nummer dat weergegeven wordt bij het spel dat je gaat spelen en vul de 6-cijferige code in die je ziet als je op de button 'play for real' hebt geklikt. Je hebt dan twee mogelijkheden om geld op je spelersrekening te krijgen. Bij de ene methode wordt een vooraf vastgesteld bedrag aan je rekening toegevoegd als je met het nummer belt. Bel je het andere telefoonnummer, dan wordt er zolang je aan de lijn blijft elke 30 seconden een klein bedrag aan je rekening toegevoegd. Er is wel een maximum verbonden aan het gesprek, want je kunt niet meer dan €10 per telefoontje op je spelersrekening laten storten.

Ook betalen via iDEAL mogelijk

Je hebt ook de mogelijkheid om gewoon geld op je account te storten via iDEAL. Daarnaast zijn ook PaySafe en Ukash prepaid cards hiervoor te gebruiken, waarbij je voordeel is dat er geen additionele kosten in rekening worden gebracht. Uitbetalen van gewonnen geld kan overigens wel pas als je saldo boven de €50 uitkomt.

Ook blackjack en poker

Andere spellen die je bij Telecazino nog kan spelen zijn blackjack en poker. Wil je nog niet direct om echt geld spelen? Speel dan eerst wat oefenspelletjes zonder dat je eigen geld hoeft in te zetten. Zo krijg je de spellen beter onder de knie en verhoog je je winkansen.

Top