Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Visual Ballistics

Visual ballistics

Een van de systemen die je kunt gebruiken op het gebied van de wetten van de fysica om roulette-uitkomsten te voorspellen is visual ballistics. Hiermee gebruik je je eigen ogen om goed te kunnen voorspellen waar de bal uiteindelijk zal landen. Zo kijk je bij welk nummer het balletje afketst op een van de diamanten rondom en waar het balletje daarna dan op terechtkomt. Vervolgens tel je het aantal vakjes wat daartussen zit en houd je op papier een lijst bij van de uitkomsten. Na zo'n 60 tot 100 spins heb je meestal al wel genoeg data verzameld om iets zinnigs te kunnen zeggen en om ook opvallende uitkomsten te kunnen constateren.

Maak een tabel

Het kan verstandig zijn om je uitkomsten weer te geven in een tabel of grafiek. Daar zie je snel genoeg waar de pieken zitten. Zo kom je er misschien wel achter dat in de meeste gevallen het getal dat valt 11 vakjes zit naast het getal waar het balletje tegen het diamantje ketste. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is om goed op te letten bij welk getal het balletje de volgende spins het wiel ingaat.

Weet wanneer de bal nog maar weinig rondes te gaan heeft

Jammer genoeg ben je dan al wel te laat om in te zetten, dus je moet eigenlijk ook weten wanneer het balletje nog maar weinig spins te gaan heeft. Vervolgens kijk je welk nummer er zit onder die diamant en waar het balletje uiteindelijk op terechtkomt. Ook dat noteer je en weet je weer hoeveel vakjes ertussen zitten.

Let op het moment van vertraging

Als je goed naar de snelheid van een rouletteballetje kijkt, dan zul je zien dat op een bepaald moment de snelheid ineens een stuk minder wordt. Kijk op dat moment naar het nummer onder de diamant waar je al de hele tijd aan refereerde. Vervolgens tel je hoeveel rondes het balletje nog rond rolt en daarna kijk je op welk getal het balletje is gevallen. Ook deze gegevens kun je weer verwerken in een tabel, waarbij je de twee nummers opschrijft en daarnaast het aantal vakjes wat ertussen zit. Aan deze data heb je meer, want nu kun je dus wel inzetten op het laatste moment. Immers, na verloop van tijd weet je dat de kans groot is dat het balletje na zo veel spins zo veel vakjes verder in het wiel valt.

De voor- en nadelen van visual ballistics

Als je gebruik maakt van visual ballistics, dan is een van de voordelen dat het gemakkelijk toe te passen is. Je hebt er niet veel meer voor nodig dan je eigen ogen en een pen en papier. Ook heb je maar zo'n 60-100 spins nodig om iets zinnigs te kunnen zeggen over de te verwachten uitkomsten. De nadelen zijn onder andere dat je dus alleen maar heel laat kan inzetten, nadat de bal al is losgelaten. Ook is het zo dat je met de roulettewielen van tegenwoordig maar van ongeveer 3% kunt winnen. En tot slot kunnen casino's je in de gaten krijgen als ze merken dat je steeds op een bepaalde constante manier inzet.

Top